Fudbalski kamp "Igraj za Srbiju"

Fudbalski kamp

Fudbalski savez Srbije poziva sve domace igrace koji zive i igraju fudbal u Austiji, Svajcarskoj, Nemackoj, Italiji i Francuskoj da zaigraju za Srbiju.

Prijavi se i ti i postani deo naseg tima!!! 

PROGRAMI
Programi su jedinstveni, zasnovani na najsavrenijim metodama učenja i sticanja fudbalskih veština, prilagođeni specifičnostima pojedinih uzrastnih kategorija, kao i zahtevima moderne fudbalske tehnike i modelu savremene igre. Plan i program, posebno za svaku uzrastnu kategoriju polaznika kampa, razrađuje sadržaje i aktivnosti tokom sedmodnevnog rada.
Program kampa pripremljen je pod stručnom recenzijom Sava Miloševića, direktora reprezentativnih selekcija FSS i Mitra Mrkele, zamenika direktora reprezentativnih selekcija FSS. Radom će rukovoditi najiskusniji treneri i instruktori Fudbalskog saveza Srbije.

OSNOVNI CILJEVI
Pored upoznavanja učesnika sa kompleksnim sadržajima sportske aktivnosti u fudbalu, sa posebnim aspektom na sticanju i usavršavanju specifične fudbalske veštine, cilj je i šire sportsko i teoretsko obrazovanje, druženje, zabava, takmičenje. Afirmišući savremeni naučni metod učenja fudbalske tehnike, FUDBALSKI KAMP FS Srbije će istovremeno predstavljati i istraživački centar za procenu svih relevantnih činilaca koji obezbeđuju uspešan razvoj i učešće u fudbalskoj igri.
Testiranje svih za fudbal značajnih sposobnosti omogućava kompletnu "sliku" potencijala svakog polaznika kampa. Testiranje, kao i obradu svih rezultata sa preporukom za dalji rad, sprovodi na licu mesta Dr Zoran Pajić, profesor Fakulteta za fizičku kulturu u Beogradu i profesor Više škole za sportske trenere, koji je, takođe i član Stručnog štaba i kondicioni trener FK Crvena Zvezda.
Kamp takođe pruža velike mogućnosti za edukaciju i usavršavanje, posebno trenera koji rade sa mlađim uzrsnim kategorijama.

SADRŽAJ RADA
Ograničeni broj učesnika kampa i veliki broj trenera i demonstratora omogućava individualni pristup u radu. Jedan trener-instruktor FSS će raditi sa grupom od najviše 12 polaznika. Takva organizacija omogućava najveći stepen efikasnosti rada. Ukupno 13 treninga održaće se tokom jedne smene, uz nekoliko kontrolnih utakmica.

 
Srbija online
 

 

O srbijaOnline.com

Ko je i šta je serbiaonline.com.

procitaj još »
Pomoc u radu

Ako imate neka pitanja i nejasnoce u vezi sa radom portala, tu smo za Vas.

FAQ »