Mi JESMO anđeli: Traži se karta više za najveću kućnu žurku!

Mi JESMO anđeli: Traži se karta više za najveću kućnu žurku!

Nedelju dana nakon što su promotivne ulaznice planule u pretprodaji – skoro sve ulaznice za največi kućni party u Treehouse vili na Dedinju prodate su u rekordnom roku!

Reč je o žurci koja stiže 13. februara u Noći zaljubljenih i nosi naziv „Mi JESMO anđeli“, a gde će pravi uvod u Dan zaljubljenih svojim zavodljivim DJ setovima dati ekipa pravih gradskih faca na čelu sa Žikom Todorovićem i Urošem Đurićem! Pored njih tu će biti Luna Lu, Una Senić, Bege Fank i Uroš Milovanović koji će zaokružiti listu izvođača na ovoj najljubavnijoj kućnoj žurci u Treehouse vili na Dedinju, na uglu Bulevara Kneza Aleksandra i Botićeve.

 

Noć Zaljubljenih - Mi JESMO anđeli: Najveća kućna žurka u vili na Dedinju! | Dan Zaljubljenih 2016


Podsećamo - Beograđani će u Noći zaljubljenih imati priliku ne samo da ožive duh kućne žurke, već i da osete atmosferu kultne Treehouse vile na Dedinju, specifične kuće u kojoj su se svojevrememo baš na ovakvim žurkama okupljali bendovi poput EKV-a, Discipline Kičme, Električnog Orgazma i drugih poznatih bendova tog vremena. Kultna ekipa okupiće se još jednom na istom mestu u Noći zaljubljenih 13. februara na žurci čije ime „Mi JESMO anđeli“ već nagoveštava deo lajnapa – naime, svojim višesatnim b2b DJ setom Uroš Đurić i Srđan Todorović će, kao anđeo i đavo na kolektivnom ramenu ekipe, dati savršen muzički balans, koji će dominatnom ženskom energijom zaokružiti Luna Lu i Una Senić! Dve koleginice, obe voditeljke i aktivne učesnice u kulturnom životu prestonice, potrudiće se da čujete baš one pesme uz koje želite da plešete sa svojim dragim/dragom. A kako bi „Mi JESMO anđeli“ bila prava beogradska žurka, tu je Bege Fank, poznat po svojim energičnim DJ setovima uz koje se nikada ne sedi mirno, kao i Uroš Milovanović, jedan od najboljih poznavalaca muzičkog ukusa Beograđana.

 Određeni broj preostalih ulaznica može se pronaći u prodaji u okviru Eventim mreže po ceni od 750 dinara, dok su za sve parove u ponudi i tzv. „zaljubljene karte", odnosno dve ulaznice po novoj ceni od 1.300 dinara. Organizatori apeluju da požurite i kupite svoju ualznicu jer ih uskoro neće biti u prodaji, a mali broj karata biće odvojen za prodaju na ulazu na veče žurke.

 

izvor: urbanbug.net

 
Srbija online
 

 

O srbijaOnline.com

Ko je i šta je serbiaonline.com.

procitaj još »
Pomoc u radu

Ako imate neka pitanja i nejasnoce u vezi sa radom portala, tu smo za Vas.

FAQ »