DA NIJE SMEŠNO, BILO BI ŽALOSNO Hrvati: Izbacite Zvezdu i kaznite Đokovića!

DA NIJE SMEŠNO, BILO BI ŽALOSNO Hrvati: Izbacite Zvezdu i kaznite Đokovića!

U komentaru novinara iz Hrvatske traži se da se Crvena zvezda izabaci iz Evrolige, a Novak Đoković kazni od strane ATP zbog pevanja srpske junačke pesme iz Velikog rata "Marš na Drinu".

Takođe, u tekst su ubacili i najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, kome je isto tako zamereno što peva srpsku patriotsku pesmu nastalu početkom Velikog rata, koji su "komšije" izgleda zaboravile.

Upravo zbog te pesme kojom se ponosi svaki Srbin i Evropljanin koji se borio za slobodu Starog kontinenta od 1914. do 1918. godine, Hrvati traže da Evroliga izbaci Zvezdu iz tog takmičenja, a ATP žestoko kazni Novaka Đokovića. Bar se to može zaključiti iz teksta kolege iz "Sportskih novosti".

- Ako je Džo Šimunić zbog svoje gluposti na Maksimiru suspendovan za Svetsko prvenstvo, Crvena zvezda bi zbog onoga što pevaju njeni navijači trebalo da bude izbačena iz Evrolige, a i ATP bi barem novčano mogao da kazni Novaka Đokovića, koji je u jednom trenutku takođe primećen kako peva "stražama generala Draže" - navodi se u tekstu.

Crvena zvezda je u okviru sedmog kola Top 16 faze Evrolige savladala zagrebačku Cedevitu rezultatom 94:74.

IZVOR; Alo.rs

 
Srbija online
 

 

O srbijaOnline.com

Ko je i šta je serbiaonline.com.

procitaj još »
Pomoc u radu

Ako imate neka pitanja i nejasnoce u vezi sa radom portala, tu smo za Vas.

FAQ »