Тужилац: Павловић није био у бјекству

Тужилац: Павловић није био у бјекству

Поступајући тужилац Мирза Хукељић рекао је на данашњем рочишту пред Судом БиХ у предмету "Павловић и други" да није било ниједног разлога да

поједини медији извјештавају да је Слободан Павловић, власник Павловић банке, био у бјекству и нагласио да се у потпуности слаже са одбраном да за такве тврдње и медијске сензације није било аргумената.

"Желим јавно да кажем да није било ниједног разлога да се извјештава да је Павловић у бјекству када смо ми све вријеме били с њим на вези, он се редовно јављао на наше позиве, па је чак добровољно долазио и дао изјаву. Такође, он нас је обавијестио и да је на службеном путу у Требињу и тај дан смо све вријеме били с њим на телефонској вези. С тога, прихватам ријечи одбране да је Павловић својом вољом из Требиња кренуо у сједиште Сипе", нагласио је Хукељић током данашњег рочишта пред Судом БиХ.

Хукељић је рекао да жели јавно да каже и да није било потребе ни за таквим медијским спекулацијама, попут објављивања информације да је Павловић ухапшен прије него што је приведен као што су урадили поједини медији.

IZVOR;rtrs.tv 

 
Srbija online
 

 

O srbijaOnline.com

Ko je i šta je serbiaonline.com.

procitaj još »
Pomoc u radu

Ako imate neka pitanja i nejasnoce u vezi sa radom portala, tu smo za Vas.

FAQ »