Top ski vikend: 20 odsto jeftinije ski karte

Top ski vikend: 20 odsto jeftinije ski karte

U četvrtak, 18. februara, počinje treći po redu Top ski vikend, kada skijaši i borderi mogu da iskoriste popust od 20 odsto na trodnevne i četvorodnevne ski karte.

Ski centar Kopaonik zabeležio je tokom vikenda odličnu posećenost kada je na stazama ovog skijališta u toku jednog dana skijalo više od 7.000 skijaša, saopštili su iz "Skijališta Srbije".

U četvrtak, 18. februara, počinje treći po redu Top ski vikend, kada skijaši i borderi mogu da iskoriste popust od 20 odsto na trodnevne i četvorodnevne ski karte.

Na stazama ski centra Kopaonik trenutno ima 35 centimetara utabanog snega, a posetiocima su na raspolaganju i adrenalinski sadržaji.

Velikom broju skijaša i bordera doprinela je priprema staza kao i dovoljna količina utabanog snega.

Ovogodišnja skijaška sezona na Kopaoniku počela je pre gotovo tri meseca i za to vreme prodato je više od 100.000 ski karata, što je za 20 odsto više u odnosu na isti period prethodne sezone.

Ljubitelji zimskih sportova u kontinuitetu uživaju u odlično pripremljenim stazama, a zahvaljujući sistemima za veštačko osnežavanje skijaška sezona traje bez prekida 80 dana.

Da zimska sezona protiče odlično pokazuje i podatak da je u toku prve polovine februara ostvarena dvomilionita vožnja žičarom, što je za 10 posto više ostvarenih vožnji u odnosu na prethodnu sezonu.

Radno vreme skijališta je od 8.30 do 16.30 časova.


izvor: mondo

 
Srbija online
 

 

O srbijaOnline.com

Ko je i šta je serbiaonline.com.

procitaj još »
Pomoc u radu

Ako imate neka pitanja i nejasnoce u vezi sa radom portala, tu smo za Vas.

FAQ »